Стоматологично студио Венелинов -Екип

Д-р Росен Венелинов

Д-р Костадин Господинов

Д-р Николина Петкова

Д-р Веселин Кателиев

Д-р Виолета Петрова

Наталия Вучкова-Венелинова

Аделита Петрова

Ирена Костадинова

Адриана Алтунян

Иванка Цвяткова

Стефка Благоева

Екипът

Процедури

Clear V Smile алайнери

Clear V Smile алайнерите са прозрачни шини подобно на шините за избелване, които служат за подреждане на зъбите. Те наистина са невидими за околните, работят бързо и не причиняват болка и дискомфорт.

Бързи брекети

Бързите брекети са начин за изправяне и подреждане на зъбите за кратък период от време. При тях времетраенето е в рамките на 6-9-12 месеца и зависи от степента на изкривяването на зъбите.

Фасети

За красива усмивка при счупени, силно оцветени, раздалечени, разрушени и криви зъби. Изработени от порцелан по индивидуален дизайн за естетичен и хармоничен резултат.

Бондинг

Наричан още директно изграждане, художествена реставрация или директна фасета. Позволява щадящо възстановяване с фотополимер на счупени, криви, раздалечени зъби и решава други естетични проблеми.

Кореново лечение

При възпаление на нерва (пулпит), образуване на гранулом, гнойна торбичка (периодонтит) или киста на зъба. Отстраняване на счупени инструменти и ре-лечение. Спасява болния зъб и го запазва.

CEREC/ЦЕРЕК

CAD/CAM система за инлей, онлей, овърлей, коронка, фасета от порцелан или композит за експресно и окончателно лечение в едно посещение. Технология с прецизност 10 пъти по-добра от човешката ръка.

Импланти и коронки

Решения при липсващи, силно разрушени зъби или група от зъби. Изработени от порцелан, циркониева керамика (керамика върху циркониев окис), фотополимер. Имплантите са щадяща съседните зъби алтернатива на мостовете.

Избелване на зъби

Красива и блестяща усмивка без вреда за емайла, с устойчив във времето резултат. Решение при тъмно оцветени мъртви зъби. Естетични процедури със система за домашно избелване, или офис избелване в едно посещение.

За въпроси и записвания +359 (0) 885 675 793 или ползвайте формата за контакт

Видео галерия

Естетично лечение с дигитални фасети

Директни фасети

The magic 2016

Successful Retreatment


СТОМАТОЛОГИЧНО СТУДИО ВЕНЕЛИНОВ

Вашето здраве. Вашата усмивка

Цялостно възстановяване и творческо решение при широка група стоматологични проблеми.

Безукорно качество в областта на кореновото лечение, естетичната стоматология и имплантологията. Детайлно планиране и своевременно информиране за отделните етапи при лечението.

Експресно възстановяване с дигитална CAD/CAM технология: решения с фасети, коронки, онлеи и овърлеи от порцелан и композит в едно посещение. Модерно оборудване и атмосфера на доверие и комфорт.

Експерти с обща цел - здравето и красотата на усмивката на своите пациенти.

В зеленото сърце на Варна - квартал Чайка, до Морската градина и удобен достъп с място за паркиране.