ул. Васил Петлешков №18, Варна

+35952313050

Зъболекарски кабинет - д-р Ж. Атанасов

Клиниката е разположена на площ от 65 кв.м. и разполага с два кабинета с модерна апаратура и инструментариум - рентгенов апарат, два микроскопа и апарат за взимане на дигитални отпчатаци, което е предпоставка за постигане на висока ефектвност и отлични резултати при денталното лечение. С основна цел за улеснението на своите пациенти - клиниката разполага и с един от най-съвременните апарати за почистване на зъбен камък и лечение на парадонтит.

за екипа

Д-р Желязко Атанасов

Лекар по дентална медицина. Завършва с отличен успех дентална медицина в Медицински университет - Варна.

научи още

Д-р Сияна Великова

Ортодонтия за деца и възрастни.

научи още

Дентални услуги

препоръки

17 Юни 2019
Симеон Попкралев
Благодаря Ви доктор Атанасов! Дано зъбите ми нямат повече нужда от вас :) но силно препоръчвам този зъболекар!
26 Март 2019
Иван Христов
Като начало съм скиптичен към всякакви похвали, но дадох шанс на др. Атанасов - и да ви кажа - изключително съм доволен от препоръката! Получих качествена дентална интервенция (което скоро не беше ми се случвало във Варна)!
14 Април 2019
Росица Стефанова
Ако имате проблем, определено доверете се на този зъболекар... няма болка, няма стрес има само здрави зъби! Вече знам, че моят зъболекар е д-р Атанасов
05 Март 2018
Борислав Иванов
Клиент съм от доста години, изключително съм доволен от всички услуги. Много професионална работа, страхотно обслужване и винаги, когато съм имал въпроси съм получавал бърз и правилен отговор. Силно препоръчвам!
16 Февруари 2019
Бетина Цветкова
Отлично обслужване и работа на д-р Сияна Великова
21 Декември 2018
Мария Мострова
Силно препоръчвам, особено на хора, които се страхуват от ходене на зъболекари като мен, за да се убедят, че посещението при зъболекар определено не е задължително да е ужасяващо, а напротив. Изключитешно доволна съм от внимателното и професионално отношение! Посетих д-р Атанасов именно по препоръка от приятел и съм много доволна и благодарна. Рядко се среща подобна комбинация от внимателно отношение, качествена работа и разумни цени!