+359 (52) 61 37 38
+359 (52) 61 37 38
Запиши си час

Иновативната дентална медицина

Научи повече

Проф. д-р Методи Абаджиев д.м.н.

“Дентален Център – Център по дентална протетика – АБАДЖИЕВИ” ЕООД е създаден преди 19 години в гр.Варна от проф. д-р Методи Абаджиев, д.м.н.

Основната дейност на Денталния център е оказване на извънболнична дентална помощ, чрез прилагане на съвременни диагностични и лечебни методи в областта на зъбопротезната имплантология и пародонтология, на консервативната, хирургичната, протетичната, естетичната и козметичната дентална медицина и профилактиката.

Нашите пациенти са деца и възрастни, хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение.

Научи повече

Клиентите за нас

Екип от 100% професионалисти, отдадени на идеята за непрекъснато развитие. Горещо препоръчвам!

Раде Станоeвич

Най-добрата клиника, в която съм била някога! Професионализмът си личи отдалеч. Отношението на денталните специалисти е на ниво. Искрено препоръчвам!

Христина Таракчиева

Индивидуален подход към нуждите на клиента. Най-модерна апаратура и техника на работа. Истински специалисти в областта на денталната медицина. Приятна обстановка и етикеция. Ще се върна пак с удоволствие, което за посещение при зъболекар,не съм мислела,че някога ще кажа.

Савина Веселинова

Запишете си час

Научи повече

Последни новини