Дентално студио Д-р Шайкова - зъболекар във Варна

Добре дошли в сайта на дентално студио Д-р Шайкова!

 

ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ: 0879 05 00 02

Драги пациенти на Дентална клиника "Д-р Шайкова"! За вашето удобство и комфорт към нашия отбор се присъедини имплантолога д-р Желязко Атанасов, както и двама ортодонта, лекуващи деца и възрастни. С тях затваряме цикъла за цялостно възстановяване и хармония на дъвкателния апарат. За консултации: 052 75 83 84 и 0896 81 19 19

Здравейте, мили пациенти! От 2016 г., първи в гр. Варна, клиниката ни предлага ортодонтско лечение  с  Invisalign - най-модерният метод за изправяне на зъбите в света – ортодонтия за деца, тийнейджъри и възрастни! Запишете си час за консултация, за да научите повече и да разберете дали Вашият случай е подходящ за лечение с прозрачни алайнери Инвизалайн.

Ние създадохме "Дентално Студио Д-р Шайкова" в гр. Варна през 2011 г. Клиниката предлага пълна гама от дентални дейности - консервативно зъболечение, хирургия, протетика, пародонтология, имплантология, естетична дентална медицина, невидима ортодонтия (прозрачни алайнери Инвизалайн), ортодонтско лечение с брекети и шини, детска дентална медицина и др.

Луксозната и приятна атмосфера предразполага нашите пациенти и спомага за бързото преодоляване на страха от зъболекаря. Стоматологичната клиника разполага и с масажен стол за релаксиране.

Екипът от висококвалифицирани специалисти в различни области на денталната медицина се грижи за вашето орално здраве и дава гаранция за успешно зъболечение.

Може да разгледате и снимковите ни галерии, както и личните профили на нашите специалисти.

Кабинетите на д-р Шайкова работят със здравната каса!

Дентално студио Д-р Шайкова - дентални услуги във Варна

 

Виртуален тур на клиниката.

Кликнете върху снимките, за да видите в голям размер панорамния изглед на клиниката.

vt1

 

vt2