Семеен зъболекарски кабинет Супердент, Пловдив

Д-р Теменуга Игнатова, Д-р Емилиян Станков

ул. Йордан Йовков №1
телефони: 032 / 64-84-84(кабинет), 64-56-64(дом.)
GSM: 0888 817283 (д-р Станков), 0888 363883 (д-р Игнатова)
e-mail:

Частната стоматологична практика е основана в края на 1991 година и е една от първите в Пловдив. Д-р Станков и д-р Игнатова са съпрузи и имат над 30 години трудов стаж като дентални лекари специалисти. И двамата са сключили договор със Националната здравноосигурителна каса.

Снимка на зъболекарския кабинет
Снимка на чакалнята

 

Най-важните хора в практиката на д-р Станков и д-р Игнатова са техните пациенти и те биха отделили допълнително време, за да са сигурни, че Вие сте напълно доволни от тяхната работа. Тяхен основен приоритет е да намерят разрешение на Вашите стоматологични проблеми като ви изслушват и отговарят на всичките Ви въпроси.

Д-р Станков и д-р Игнатова

Д-р Емилиян Станков

Д-р Станков е стоматолог специалист, завършил в Медицински университет, град Пловдив. Взел е специалност през 1984. Работил е в поликлиники в Стрелча, Панагюрище и в Пловдив. Бил е завеждащ на стоматологично отделение към II-ра Градска Болница. Бивш член е на управителния съвет на районната колегия на Българския зъболекарски съюз в град Пловдив.

Д-р Теменуга Игнатова

Д-р Игнатова е стоматолог специалист. Тя е завършила с отличие същия институт през същата година, както доктор Станков. Има основна и детска специализация от 1986 г. Член на Комисията по професионална етика към районната колегия на Българския заболекарски съюз, Пловдив.

Д-р Игнатова в медиите:

"Superdent" е семейно ориентирана частна практика, която предлага:

  • фотополимерни, стъклено-йономерни и амалгамени пломби
  • керамични, метало-керамични, циркониеви и обикновени мостове и корони
  • златни, керамични и фотополимерни инлеи
  • ляти щифтови зъбни пънчета (пинлеи) за възстановяване на силно разрушени зъби
  • фрезпротези, моделно-ляти протези, протези от еластична пластмаса и обикновени плакови протези
  • козметично почистване и депигментация на зъбите
  • почистване на зъбен камък с ултразвуков апарат и лечение на парадонтоза
  • възстановяване на счупени предни зъби
  • профилактичнa силанизация (запечатване) на фисурите на постоянните зъби на деца до 15 години с цел предпазване от кариес
  • йонофореза и обезболяване на зъбни шийки
  • екстракция на зъби

Намаление за пенсионери и пътуващи до Пловдив.

Актуално: национална програма по безплатна силанизация

Всяка есен се провежда национална програма на Министерство на здравеопазването за безплатна силанизация (запечатване) на дъвкателните повърхности на първите постоянни кътници на деца от 5 до 9 годишна възраст.

Д-р Игнатова е сред определените за Пловдив-област стоматолози, които имат договор с Министерство на здравеопазването за извършване на тази дейност. Силанизирането на първите постоянни кътници е безплатно за родителите и е допълнение към лечебните дейности включени към детския пакет на Националната здравноосигурителна каса.

Възползвайте се от възможността за абсолютно безболезнена и високоефективна защита на най-важните дъвкателни зъби на вашите деца.