Д-р Пламен Хаджиев

Добре дошли в Клиника "Хаджиев Дент"

В дентални клиники "Хаджиев Дент" предлагаме цялостно лечение с най-съвременните методи и технологии в денталната медицина.

Нашите специалисти работят в екип при решаването на всеки отделен клиничен случай, което е в основата на правилното диагностициране и прилагане на оптимално лечение. Всяка зъболекарска услуга е с гаранция за дългосрочност на успеха съобразно нормите на СЗО. Гарантираме пълна безболезненост на всички медицински интервенции.

Нашата основна цел е да помогнем по най-правилния, безболезнен и икономически съобразен начин на нашите пациенти. Най-голямата награда за нас е здрави и доволни пациенти, които ни препоръчват на своите приятели.

Д-р Пламен Хаджиев

Един от ветераните в българската дентална имплантология. Завършва Медицински Университет – София – Факултет по Дентална Медицина през 1998г.

Има множество специализации в областта на денталната имплантология, включително в Цюрих, Франкфурт, Сан Франциско. Занимавал се е и с обучение на колеги, начинаещи в областта. Д-р Хаджиев има сертификати за работа с над 20 системи за имплантиране.

Дентални услуги

Екип

Най-голямото предимство на клиники „Хаджиев Дент” е нашия екип от изключително компетентни специалисти от всички области на денталната медицина

Д-р Пламен Хаджиев

Стоматологична хирургия, дентална имплантология

Д-р Виолета Маркова

Протетична дентална медицина

Д-р Деница Георгиева

Ортодонт

Още за нас