Революция в зъболечението
Syneron LiteTouch

Спешна
дентална помощ

Доверете се
на опитните ни
специалисти

ВСЕКИДНЕВНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ 8:00 – ­20:00

Екипът на Дентална клиника Младост 3 е на разпололожение на своите пациенти от 08:00 до 20:00, като освен планова помощ има дългогодишен опит и предлага лечение на пациенти с оплаквания, като болка, оток и други състояния които налагат консултация и своевременна намеса на дентален лекар.

Услуги

Възможности

УДОБНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Екипът на денталната клиника в базата в Младост 3 (25та поликлиника) работи всеки ден, включително уикендите. Ние сме на Ваше разположение от 08:00 до 20:00 часа без почивка.

МОДЕРНА ТЕХНИКА

За осъществяване на съвременно и ефективно дентално лечение е необходима съвременна и иновативна апаратура. В дентални клиники Младост освен с нова конвенционална техника, която сме виждали във всички кабинети, разполагаме и с Er YAG лазер за безконтактно лечение, HELBO апарат за лазерна терапия, ендодонтски и имплатологични мотори, както и микроскоп за прецизно лечение на коренови канали.

СПЕШНА ПОМОЩ

Екипът на денталната клиника в базата в Младост 3 (25та поликлиника) има дългогодишен опит и предлага лечение на пациенти с оплаквания като болка, оток и други състояния, които налагат консултация и своевременна намеса на дентален лекар. Ако страдате от някое от тези оплаквания потърсете ни веднага. Ние сме готови да помогнем дори да намате предварително записан час.

РАБОТИМ С НЗОК

Дентални клиники Младост работят с Националната здравноосигурителна каса, делнични дни от 08:00 до 18:00 часа, което дава възможност на здравоосигурени пациенти да се възползват от пакетите дентални дейности, който тя напълно или частично финансира.
 

 

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Дентална клиника "Младост 1"

T: 02 974 59 60; 
A:  ж.к. Младост 1, бл. 31, спирка "ХМС"

Дентална клиника "Младост 3"

T: 02 974 33 99; 
    0888 01 61 01
A:  ж.к. Младост 3, бул. Св. Преображение 20