Стоматологичен кабинет “Мирчеви” – Младост 1, София

Стоматологичен кабинет – “Мирчеви” работи по договор с НЗОК още от своето създаване. Извършват се различни дейности като: преглед и план на лечение, почистване на зъбен камък, избелване на зъби, поставяне на брекети и алайнери по различни системи (вкл. Invisalign). Подробен списък на предоставяните стоматологични услуги можете да намерите в секция дентални услуги или да се свържете на посочените контакти.

Отзиви

За 1 година се наложи да сложим 2 коронки

За 1 година се наложи да сложим 2 коронки. С първата не съм имал проблем цяла година и затова втората отново я правя при д-р Мирчева. Благодаря за всичко!

Михаил Г.

София, Младост

Бях с болки

Бях с болки, отворихме зъба и ми олекна веднага. На 4-тото ходене го пломбирахме. Надявам се да не го усещам отново с години!

Д. Калоянов

София, Младост

Доволна от меките силиконови протези

Препоръчаха ми да сложа меки силиконови протези вместо твърди. След 4 месеца мога честно да кажа, че съм доволна от меките протези, вършат отлична работа. Благодаря!

Милена К.

София, Младост

Споделете вашето мнение

Споделете вашето мнение и ние ще го публикуваме. Разкажете за резултатите от нашата работа, доволни ли сте от преоръките за протези, коронки, алайнери, брекети…

Стоматолог д-р Мирчева

София, Младост