Дентален кабинет
стоматолог в Русе

Нашият фокус е върху цялостното Ви благополучие и ние помагаме да постигнете оптимално здраве и естетика.Ние предлагаме най-съвременната стоматологична помощ в комфортна обстановка от водещ зъболекар в Русе, в удобно за Вас време.

ЗАПАЗВАНЕ ЧАС ОНЛАЙН

Нашите услуги

Дентални протези

Постигане на отлична естетика и удобство.

Пломби

Премахваме нуждата от бъдещи пломби.

Избелване зъби

Премахване на нежеланите натрупвания.

Коронки/мостове

Вида на мостовете може да варира.

Превенция

Най важната част е превенцията.

Естетична с-я

Постигане на желаната естетика.

Премахваме нуждата от множество посещения

  • Без последващи усложнения

  • Висок професионализъм

  • Без нискокачествени материали

Още

д-р Витанова !! Аз съм ужасно страхлива .. мога да кажа че там ходя с кеф!! А малкия там за първи път ходи 2 зъбчета му вадиха,1 пломба и винаги с усмивка излиза от кабинета ….

За детски стоматолог д-р Витанова . Малкия там си ходи ,без проблем. Има много играчки,внимателна е самата зъболекарка. Дори като приключи пломбичката на малкия му подари четка за зъби. Работят със здравната каса .

Мога да препоръчам д-р Витанова, намира се на ул.Цар Асен 31. Ходила съм два пъти-за запълване на канали, и за обикновена пломба. Честно казано скоро не бях попадала на толкова внимателен зъболекар в Русе. Младо момиче, може би още не и е писнало от работата 🙂

Достъпно, нормални цени и отлично обслужване! Всеки път, като имам нужда да отида на зъболекър зная, че това е мястото. Поздравления за вашия професионализъм и опит. Ще се видим скоро!

Запознайте се с д-р Витанова-стоматолог в Русе

s1_EKIP2_16.jpg
Доктор Магдалена Витанова
Стоматолог в Русе
Свържете се с мен...

Вашият комфорт е наш приоритет

Денталната медицина действително подобрява нашите усмивки и цялостния външен вид. Стоматолозите не само ни правят да изглеждаме по-добре, но и правят живота ни по-лесен. Насладете се на простите неща като храна, разговор и усмивка с помощта на квалифициран зъболекар в Русе. Забравете за неудобните социални срещи.

Прочетете още