Адрес: гр. Варна, Бул. Република 65

Медицински комплекс Младост 4, Корпус В, кабинет 418

Стоматологично лечение

Стоматологичната практика на д-р Камбурова е ориентирана към нуждите от дентално лечение на всяко семейство, като специално внимание се обръща и на пациенти с хроничен страх и уплаха. Работим по съвременни методи, със съвременни медикаменти, материали и модерна апаратура.

С помощта на интраорална камера може да проследявате етапите от Вашето лечение, да се убедите в прецизността на Вашата устна хигиена. Поемаме ангажимента да Ви поканим за следващия Ви контролен преглед, продиктуван от индивидуални Ви нужди.

Нашите предимства са гаранция за извършваните услуги, отлична квалификация, разположение на кабинета на удобно място в Медицински комплекс "Марешки", персонално отношение, съвременна апаратура и материали. Д-р Камбурова да се срещне с Вас! Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси!

Дентални услуги

Вярвам, че моята хуманна професия е призванието да обединявам здравето и естетиката във Вашата усмивка
- д-р Камбурова

Протетична дентална медицина

Лечение на дефектите на зъбната коронка, зъбните редици, пълно обеззъбяване и лечение на парафункционални изменения – абразия, бруксизъм и бруксомания. Успешното протетично лечение има за цел да възстанови дъвкателната функция, говор и естетика.

Дентална лазерна терапия

Денталните лазери са устройства, които използват светлинната енергия за извършване на множество дентални процедури. С лазер изпитвате много по-малко болка, манипулациите са безкръвни, употребата на упойка е снижена над 50%.

Лечение на кариеси и пулпити

Лечението и профилактиката на временните зъби е не само препоръчителна, а е задължителна. Пулпит е възпаление на зъбната пулпа, обикновено свързано със остра или хронична болка. Дължи се най-често на кариес, достигнал зъбната кухина.

Мостови конструкции със стъклени опори

Системата стъклени опори е създадена преди 16 години от унгарски зъботехник. Самият той обучава зъботехниците, които получават международно признат сертификат за изработване на специални фиксирани мостови конструкции върху стъклена опора.

Пародонтологично лечение

Пародонтологията е част от стоматологията, която се занимава с възпалителни или естетични проблеми на венците. Изследвания показват, че 90% от 30-годишните страдат от различни форми на пародонтит, причинени от микроорганизми, живеещи и развиващи се в плаката и зъбния камък.

Естетична стоматология

Естетиката, една важна част от съвременната стоматология, е отговорна за красотата на зъбите и ни красивата усмивка. Обобщено естетичната стоматология се занимава с художествени реставрации, избелване, Фасети и керамични корони, инлеи, онлеи, естетични инкрустации, импланти